Tänään 26.3. nimipäivää viettävät Manu, Immanuel, Manne, Immo ja Emanuel
(SVK:n tiedotteita, tuloksia, raportteja, piirin tiedotteita ym. Päivitetty 10.03. -23 )
Toimikunnat:


KeskustelufoorumiJarmo Niitynperä 50 vuotta 1.9 2007Lounais-Suomen Vapaa-ajankalastajapiirin taloudenhoitajana, sen koko toiminta-ajan toiminut, Jarmo ”Japi” Niitynperä Killin Kalakerhosta saavutti miehen iän 1.9. 2007.
Edellisessä piirihallituksen kokouksessa 22.8 Raisiossa, hän esitti kutsun hallituksen jäsenille saapua kahvitilaisuuteensa Huhkon kartanoon, joka sijaitsee kauniilla paikalla Turusta Raisioon johtavan moottoritien kupeessa.
Hallituksesta olivat merkkipäivänä läsnä puheenjohtaja Veikko Meskanen Uudenkaupungin Kalaveikoista, sihteeri Anna-Leena Kannisto Naantalin Seudun Urheilukalastajista ja jäsenet
Tauno Laakso Kaarinan Urheilukalastajista sekä allekirjoittanut Varsinais-Suomen Perhokalastajista, mutta tällä kerralla myös tiedottajan ominaisuudessa.
Piirin puheenjohtajan pitämän lyhyen, mutta ytimekkään puheen saattelemana piirin delegaatio ojensi päivänsankarille piirin viirin, joita ehdittiin kuin ehdittiinkin teettää Japin merkkipäivään mennessä.
Päivänsankari oli silminnähden tyytyväinen saamaansa huomionosoitukseen ja myös vaimonsa Sinikka katseli piirin ensimmäistä lahjaksi luovutettua viiriä, vähintäänkin kiinnostuneen näköisenä. Maljojen kilistelyn yhteydessä, kalamies kun on, Japi esitteli saamaansa ”hyvän” kokoista vaappua ja kertoi heidän ihmetelleen ja miettineen pakettia avatessaan, sen mahdollista sisältöä.
Maljat tyhjennettyämme meidät ohjattiin kohteliaasti, mutta määrätietoisesti kahvipöydän antimien pariin. Voileipäkakut olivat todella maukkaita ja samaa voi sanoa myös vadelmatäytekakusta, jota nautimme ”toisella kierroksella”.

Jarmo Niitynperä tunnetaan mm. Kiskon Kalakerhon perustajajäsenenä, mutta edustaa nykyisin Killin Kalakerhoa ja hankkii toimeentulonsa Raision kaupungin henkilöstöpäällikkönä. Japi tunnetaan myös erittäin aktiivisena ja innokkaana vapaa-ajankalastajana. Piiritoiminnassa hän ei ole ollut - paitsi rivijäsenenä - mukana ennen v. 2005 perustettua Lounais-Suomen Vapaa-ajankalastajapiiriä, mutta toimimistaan piirin taloudenhoitajana ei aiemman kokemuksen puute ole haitannut. Hänet tunnetaan piiriväen keskuudessa tunnollisena ja tarkkana taloudenhoitajana ja uskallankin sanoa, että hänen komennossaan piirin rahat ja talous ovat hyvissä käsissä. Yleisesti hän vähättelee omaa osuuttaan piirin talouden hoidossa ja kertoo vaimonsa todellisuudessa hoitavan sitä. Uskokoon, ken tahtoo.

Reilun parituntisen aikana, jonka Huhkon kartanolla vietimme, Japi kertoi vieraita käyneen viitisenkymmentä ja meidän jo tehdessämme poislähtöä, lisää syntymäpäivävieraita tuli edelleen.
Tilaisuus oli erittäin mukava sekä hillitty ja oli kerrassaan kunnia saada olla piirihallituksen delegaation yhtenä jäsenenä.

Jos kiittäminen unohtui pois lähtiessäni, tässä vielä kerran kiitos, Jarmo ja Sinikka.

Ilkka Lehtinen.


Päivänsankari ihailee saamaansa piirin viiriä. Vieressä vaimo Sinikka. Piirihallituksen delegaatio on tilaisuuden arvokkuden mukaan, virallisen oloinen.Yhtenä Jarmon saamista lahjoista oli lähes metrin mittainen "oikean kalamiehen" haukivaappu.Sinikka katselee hieman tarkemmin piirin ensimmäistä lahjaksi luovutettua viiriäKahvi ja voileipäkakku maistuvat Veikolle, Anna-Leenalle ja Taunolle.

© 2007 Lounais-Suomen vapaa-ajankalastajapiiri ry