Tänään 16.7. nimipäivää viettävät Reino ja Reinhold
(SVK:n tiedotteita, tuloksia, raportteja, piirin tiedotteita ym. Päivitetty 03.07. -24 )
Toimikunnat:


KeskustelufoorumiLinkkisivu

Tälle sivulle on koottu tärkeimmäksi katsotut kalastusaiheiset linkit.

Kaikki kalastuslinkit
Kaikki suomen kalastusaiheiset linkit koottu yhden sivun alle. Kaiken kattava valikoima.

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö
Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön kotisivut. Täältä löydät ajankohtaista tietoa sekä linkkejä muiden vapaa-ajankalastajapiirien sivuille.

Kalastus ja viehekauppa - Virveli.fi
Parasta kotimaista käsityötä vuosikymmenten ammattitaidolla. Legendaarisen suunnitteluprofessori Aarno Rauhalan vieheet, jotka tunnetaan pilkkikalastuspiireissä kautta maailman, ovat jälleen kotimaisten kalastajien ulottuvilla.

Fishmaster - Kalastusmatkat Kaikkialle
Fishmaster järjestää ja myy kalastusmatkoja eri puolille maailmaa. Opastettuja matkoja, johdettuja matkoja ja omatoimisia matkoja.

Perhoinfo
Perhoinfo on kalastussivusto jolla käsitellään laaja-alaisesti perhokalastukseen liittyviä artikkeleita, uutisia, matkaraportteja ja kalastuspaikkoja. Sivuilta löydät myös perhoreseptien ja välinetestien lisäksi kalastusvideoita, kuvagallerian sekä luonnollisesti linkkejä muille kalastusaiheisille sivustoille.
Perhoinfotiimiin kuuluvat sivuston ylläpitäjän Jouni Rauhan lisäksi Kimmo Österman, Ilkka Lehtinen, Reijo Kaartinen, Jarno laitinen ja Mauri Honkanen. Lukuhetkiä maamme monipuolisimman perhokalastussivuston parissa.

Luonnossa.net - Palvelu
Luonnossa.net on retkeily-, metsästys-, kalastus-, veneily-, metsänhoito- sekä hyötykasvit alan kattava verkkolehti. Tavoitteena on innostaa ja kannustaa suomalaisia luonnossa liikkumisen ja harrastamisen pariin. Toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön sekä yhteistyöhön alan asiantuntijoiden kanssa. Luonnossa.net -palvelun jäsenet pyrkivät kukin omalla panoksellaan viemään eteenpäin suomalaista eräperinnettä.© 2007 Lounais-Suomen vapaa-ajankalastajapiiri ry