Tänään 17.4. nimipäivää viettävät Otto
(SVK:n tiedotteita, tuloksia, raportteja, piirin tiedotteita ym. Päivitetty 09.03. -24 )
Toimikunnat:


KeskustelufoorumiValistustoimikunta

kalankasittely.jpg - 161128 bytes Vapaa-ajankalastajapiirin valistustoimikunta vastaa piirin valistustilaisuuksista ja ystävyysseuratoiminnasta sekä toimittaa ja julkaisee piirin toimintakalenterin. Kalenteria jaetaan maksutta jäsenille, yhteistyökumppaneille ja kaikille vapaa-ajankalastuksesta kiinnostuneille. Piirin seurat hankkivat yhteisesti mainokset toimintakalenteriin.

Piirille on valittu toimikunnasta tiedottaja, jonka tehtävänä on tiedottaa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista eri tiedotuskanavien avulla. Sellaisia ovat mm. alueelliset lehdet, paikallisradiot sekä nykyisin myös piirin nettisivut, jotka on koettu ilmeisen tarpeellisiksi tehokkaan ja ajantasaisen tiedon levittäjänä. Pyritään edelleen samaan tiedottamisen nopeuteen ja ajantasaisuuteen kuluvana toimintavuotenakin.

Toimikunta jatkaa kalamiespiirien perinteistä ystävyysseuratoimintaa göteborgilaisen kalastus- ja retkeilykerho KA-RE:n kanssa. Kuluvana toimintavuotena 2016, Ka-Re:laiset ovat piirin vieraina kaksi kertaa. Missä vierailujen aikana kilpaillaan, selviää myöhemmin.
Lounais-Suomen piirin väki matkaa puolestaan Göteborgiin KA-RE:n vieraaksi turskan ja muiden merikalojen, mm. "lättäkalan" (kampela) pilkintään. Lähtö- ja paluuajoista tiedotetaan erikseen..

Piirin toimintaa esitellään jo perinteisesti Meri Kutsuu messuilla Turussa sekä muissa sopivissa yleisötilaisuuksissa.

Toimikunta järjestää perinteisen valistusseminaarin Viking Linen laivalla 22.-23.10, jossa paneudutaan alueen ajankohtaisiin vapaa-ajankalastusta koskeviin asioihin. Risteilyn esitelmöitsijät ilmoitetaan myöhemmin.

Piirin toimintasuunnitelma kuluvalle vuodelle, sekä toimintakertomus menneeltä vuodelta, ovat luettavissa tällä sivulla kunkin toimintavuoden suunnitelman/kertomuksen valmistuttua.

Puheenjohtaja, Hallituksen yhteyshenkilö:

Kaija Tanhuanpää
Merruspolku 9
27510 Eura
(02) 865 0460
050 3566548
s-posti: tanhuanpaa.kaija(a)gmail.com
Seura: Pyhäjärven Kalamiehet

Tiedottaja:

Ilkka Lehtinen
Mäkilänkatu 3 D 19
20780 Kaarina
0400 427812
s-posti: ilkka(a)lsvk.fi
Seura: Pyhäjärviseudun Perhokalastajat ry.

Martti Svensberg
Kullaantie 1025
38600 Lavia
0400 725 485
Seura: Lännen Kalamiehet


Esko Huusko
Pentinmäentanhua 41
38200 Vammala
040 5954878
Seura: Vammalan Urheilukalastajat
s-posti: esko.huusko(a)gmail.com
Kalenteriasiaa

Koska paperimuotoiset kilpailuilmoitukset/uudet mainokset tahtovat jatkuvasti olla "hieman" myöhässä, Valistustoimikunnassa on herännyt ajatus auttaisiko se että ainakin osan tarvittavista tiedoista voisi ladata kotisivuilta. Oheisista linkeistä on ladattavissa tarpeelliset tiedostot.
Lataa tästä piirin Toimintakalenterin mainoshinnat
Lataa tästä piirin Toimintakalenterin kilpailuilmoitus
Lataa tästä piirin Toimintakalenterin ilmoituskoot

Kaija Tanhuanpää
Valistustoimikunta
© 2007 Lounais-Suomen vapaa-ajankalastajapiiri ry